To se baš i nije očekivalo

Borba za polufinale: Svi su iznenađeni kvotama za okršaj PSG - Bayern

E. Čaušević

Ljubitelji fudbala večeras mogu uživati u mečevima četvrtfinala Lige prvaka, a u centru pažnje je susret u Parizu gdje igraju PSG i Bayern.

Prošle srijede gledali smo fantastičnu utakmicu na Allianz Areni gdje je PSG uspio da pobijedi sa 3:2 i dođe do dobrog rezultata pred večerašnji revanš na Parku prinčeva.

Aktuelni prvak Bayern u Pariz je stigao dosta oslabljen jer ni večeras Hansi Flick ne može računati na svog najboljeg fudbalera Roberta Lewandowskog.

S druge strane PSG bi trebao zaigrati u najjačem sastavu, ali i pored pobjede u prvom duelu jasno je da ovdje još ništa nije gotovo. Aktuelni prvak će sigurno dati maksimum da dođe do preokreta i plasmana dalje.

Iako mnogi vjeruju da je PSG trenutno bliži polufinalu čini se da kladionice i dalje smatraju da Bavarci imaju više šansi da se plasiraju dalje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kvote na kladionicama za večerašnji okršaj u Parizu su mnoge iznenadile jer je Bayern ponovo u ulozi favorita i malo ko je mogao očekivati takve kvote za večerašnji susret.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za meč PSG - Bayern i to OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.