Foto - Screenshot

Brazilac tvrdi da nije bilo namjere

Neymar o slavlju u lice Joshue Kimmicha: Slučajno...

Midhat Šljivak

PSG je poražen od Bayerna sa 1:0 u revanš duelu četvrtfinala Lige prvaka, ali zbog trijumfa od 3:2 u Minhenu francuski prvak je ostvario plasman među četiri najbolje ekipe Evrope.

Nakon meča glavna zvijezda među novinarima je bio Neymar koji je sa Leandrom Paredesom proslavio prolaz u polufinale direktno ispred veznjaka Bayerna Joshue Kimmicha.

Neymar tvrdi da nije bilo namjere da proslavi trijumf ispred igrača Bayerna i o svemu je rekao:

"Nisam slavio kako bih njega zadirkivao. Slučajno se tu zadesio dok smo Leo i ja slavili", rekao je Neymar za TNT Sports Brasil i nastavio je:

"Rekao je da je njegov tim bolji, da će pobijediti i proći u polufinale. Možeš imati loptu u nogama koliko hoćeš. Možeš djevojci pjevati cijelu noć, ali kad dođe drugi momak i za pet minuta je pokupi, djevojke više nema", rekao je Neymar.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Neymar se u ovom slučaju osvrnuo na intervju Joshue Kimmicha pred revanš u Parizu u kojem je njemački fudbaler bio uvjeren kako će Bayern slaviti i proći u polufinale.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.