16

Komentari (16)

Skopidoo
Bice zanimljivo gledat ga kako place kad ih city rastavi na proste faktore
soccero
Imam osjećaj da bi Dortmund mogao uhvatiti City na krivoj nozi večeras..
Skopidoo
@soccero sve je moguce,najvise ovisi hoce li halland imat svoju noc
Chico
Nejmarcic je pravo malo seljance. Zato nikad nece biti najbolji na svijetu.
emanuelmacron
ti mu reci da je seljacic ,sigurno patis od kompleksa nize vrijednosti ,mislim da si iz kalesije nastanjen u TUZLI ILI SARAJEVU
Chico
@emanuelmacron moro sam ti dati minus kako si pglu
emanuelmacron
MOGO SI MI USPUT I POPUSIT PIGLU TAKO SE ZOVES OUI NON
miki30
Možeš ti racku pušiti, idi prvo osvoji ligu šampiona pa onda pričaj. A svaki faul se baca ko neka treba još sudija nasjeo na to. Samo padaju i on i onaj Paredes. Sudija svira prekršaj a Paredesa Navas obara, nigdje veze. Ukrali sigurno 10ak minuta valjajući se po terenu. Čuj porediti ovo se nekim momcima i curama, hej glumčino stara.
celikze
da nebude zabune isto tako sam mislio prije 2/3god....onda sam se uvjerio da mu je niko loptu bez faula nije u stanju uzeti...kada se nebi bacao zavrsio bi kao Ronaldo..lik jest kakav jest a da je fudbalercina i to jest...nisam ga ljubimac al ono za sta je placen radi sigurno dobro
user1582737595
Kimmich jedan od podlijih igrača u fudbalu..
manijacci8787
Sta pricas haahaha?Jedan od boljih momaka ne samo na terenu nego opcenito
memara86
Samouvjereni i prepotentni švabo koji misli da su oni Bogom dani. I u finalu LP prošle sezone su ih dobili više sretno nego spretno.
goku_iz_sirokog
Sta serete vas dvojici, kimmich dobar povučen momak, skoro ko Kante jbt
Habe.die.Ehre_2017
miki30
Ako je iko samouvjeren i preponentan onda je to Neymar. A ako već spominješ nacije onda mislim da su Brazilci i Španjolci baš to zašto Nijemce optužuješ. A što se tiče PSGa i oni sami neznaju kako su prošli dalje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.