Hansi Flick govorio o odlasku iz Bayerna: Imam svoje ideje...
Foto - EPA

Trener Bayerna

Hansi Flick govorio o odlasku iz Bayerna: Imam svoje ideje...

M. Šljivak

Budućnost Hansija Flicka na klupi Bayerna iz Minhena je pod velikim upitnikom.

Dugo se već govori o njegovom odlasku sa klupe bavarskog velikana, a o tome se govorilo i nakon ispadanja njemačkog šampiona od PSG-a u četvrtfinalu Lige prvaka.

Flick je ponovio da ne želi previše pričati na tu temu.

"Morate poštovati to kada kažem da ne želim više pričati na ovu temu. Stvari su jasne, imam ugovor sa Bayernom, a vi uvijek pitate šta će biti u budućnosti", rekao je Flick i nastavio je:

"Uvijek razmišljam o onom što slijedi jer za mene je uspjeh stalni proces. Razmišljam kako će se stvari razvijati, o novim izazovima i kako im pristupiti. Imam naravno svoje ideje o svemu", rekao je Flick..

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Na kraju je dodao:

"Moja porodica je uvijek uz mene bez obzira na to kakva odluka bude, odnosno hoću li biti ovdje ili ne", poručio je trener Bayern.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

delboy11
Bolje da ides,kad si vidio da nemas pola igraca,klupa nikakva trebao si malo taktike ubacit u prvoj utakmici a ne samo srljat,napadat..Danas nije sramota igrat bunker protiv Neymara i Mbepea..Golovi se broje..
4 2
Soni
Nije ti dobra taktika srljaš naprijed a pozadi rupa a to ne ide protiv ekipa kao sto je PSG.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi