"Flick odlazi na kraju sezone, već se pregovara s novim trenerom"

Lothar Matthaeus za Sky

"Flick odlazi na kraju sezone, već se pregovara s novim trenerom"

E. Škorić

Nakon što je završen meč u Parizu, bivši nogometaš Bayerna Lothar Matthaeus dao je izjavu za njemački Sky i otkrioda Hansi Flick napušta minhenski klub.

Bayern je večeras ispao od PSG-a u četvrtfinalu Lige prvaka. Unatoč 1:0 pobjedi u Parizu, aktuelni prvak Evrope nije uspio da se plasira u polufinale.

Poslije spomenutog meča na Parku Prinčeva je Matthaeus, govoreći za njemački Sky, poručio da Flick odlazi na kraju sezone.

"Hansi Flick će otići na kraju sezone. Već postoje ponude Njemačkog nogometnog saveza i on će preuzeti reprezentaciju, a Bayern radi na tome da za trenera dovede Juliana Nagelsmanna", poručio je legendarni Nijemac.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bayern i dalje ima priliku da odbrani titulu u Njemačkoj, no ostaje žal u Minhenu što je izgubljena prilika da se osvoji novi trofej u Evropi.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Večeras i 19 sati sastanak u Bayernu da pregledaju komentare nas stručnjaka sa SS portala pa da odluče kakvo je mišljenje većine pa da tim smjerom ide nova politika Bayerna...
11 1
krems_krems12
Nece covjek da radi sa amaterskim igracima. Osvojis ligu prvaka i onda ti iz ekipe odu Coutinho, Perisic, Odriozola, Thiago a da uprava nikoga ne pokusa zadrzati. Nakon toga dovedes polovnjake Chupu, Costu, Sarra, Sanea koji nisu kvalitetom ni blizu prethodnim. Sad na ljeto odlaze Alaba, Boateng, Martinez. Jedino dolazi Upamecano. Dovode se igraci bez da se pita trener i covjek ne moze na taj nacin da funkcionise.
8 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi