FOTO: EPA

Serija A

Juventus poražen u Bergamu, spektakularan meč u Rimu

Haris Zilić

Odigrana su tri duela 31. kola Serije A.

Navijači Juventusa doživjeli su novo razočarenje.

U derbiju kola Atalanta je bila bolja od Stare dame rezultatom 1:0, a gol odluke postigao je Malinovsky u 87 minuti meča.

Ovim porazom Juventus je izgubio i treću poziciju na tabeli, prestigla ih je upravo Atalanta, a Stara dama ima tri boda više od Napolija i meč više tako da je i plasman u Ligu prvaka naredne sezone pod upitnikom. U leđa pušu također Lazio i Roma.

Lazio je danas odigrao sepktakularan meč i savladao Benevento sa 5:3.

Rimljani su u ovom duelu imali prednost od 3:0 i 4:1, ali gosti se nisu predavali. Vidjeli smo dva autogola igrača Beneventa, promašen penal Immobilea, poništen gol gostiju nakon VAR-a. Sve što fudbal čini uzbudljivim.

U trećem meču od 15 sati Bologna je deklasirala Speziju sa 4:1.

Atalanta - Juventus 1:0

Bologna - Spezia 4:1

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lazio - Benevento 5:3

Golove pogledajte OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.