Pirlo otkrio da ima veliki problem: Ronaldo sutra neće igrati u Bergamu

Zbog povrede

Pirlo otkrio da ima veliki problem: Ronaldo sutra neće igrati u Bergamu

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa igraju sutra u gostima protiv Atalante utakmicu 31. kola italijanske Serije A.

Stara dama ove sezone ne igra baš najbolje i čini se da prvi put nakon devet godina neće osvojiti Scudetto.

No, Juventusu je čak ugrožen i plasman u Ligu prvaka, a sutra igraju protiv Atalante koja je četvrta i odmah iza Stare dame sa samo jednim bodom manje.

Andrea Pirlo se pred sutrašnji meč našao u novim problemima jer je danas na press konferenciji potvrdio da Cristiano Ronaldo sutra neće igrati zbog problema s povredom.

"Sutra igramo bez važnog igrača. Cristiano neće igrati protiv Atalante zbog problema s povredom. Smatramo da je riskantno da ide s nama u Bergamo i rizikuje ozbiljniju povredu", poručio je Pirlo.

Italijanski mediji pišu da se ne radi o nekoj ozbiljnijoj povredi i da će se Ronaldo vratiti u pogon već za nekoliko dana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Očekuje se da će umjesto njega sutra od prve minute igrati Paulo Dybala koji se nedavno oporavio od povrede. Također, sutra ne igra ni Federico Bernardeschi koji je zaražen koronavirusom.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi