Igrači Atalante priredili šok Murielu kada je došao na parking: "Trebalo mi je sat vremena..."

Čestitali mu rođendan

Igrači Atalante priredili šok Murielu kada je došao na parking: "Trebalo mi je sat vremena..."

E. Čaušević

Fudbaleri Atalante potrudili su se da njihov saigrač Luis Muriel dugo pamti svoj 30. rođendan.

Naime, kolumbijski napadač danas slavi svoj 30. rođendan, a igrači Atalante odlučili su na poseban način da mu čestitaju.

Oni su cijeli Murielov automobil prekrili naljepnicama koji ma su ispisali i "sretan rođendan".

Kolumbijac je ostao u šoku kada je došao na parking i na prvu se baš nije oduševio ovim potezom.

Sve to je snimio i objavio na Instagramu i zahvalio se svojim saigračima iako mu je trebalo sat vremena da skine sve ove naljepnice s automobila.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Hvala na divnom iznanađenju. Ovdje sam već sat vremena i pokušavam da skinem sve ovo s automobila", poručio je Muriel na Instagramu.

Top Komentari

AmarSahin
''Oni su cijeli Murielov automobil prekrili naljepnicama koji ma su ispisali i "sretan rođendan". Dobro, desi se da nekada napraviš grešku u tekstu, ali u svakom ****nom članku? To više nisu greške, nego samo nepismenost.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi