FOTO - EPA

Velike šasne za prelazak u Inter

Ako je vjerovati kladionicama Džeko ostaje u Seriji A

Adnan Beganović

Fudbalska prvenstva širom Starog kontinenta polako ulaze u svoju završnicu, a klubovi su počeli razmišljati o narednoj sezoni.

U Italiji će po svemu sudeći novi prvak biti Inter, koji sedam kola prije kraja ima devet bodova više od drugoplasiranog Milana.

Inter će tako prekinuti dominaciju Juventusa, a u klubu iz grada mode pripremaju se za prelazni rok u kojem će im prioritet biti pojačati napad.

Italijanski mediji pišu da je na Interovoj listi želja nekoliko imena, a kladioničari su izdvojili dva imena kojima se daju najveće šanse za dolazak u Inter.

Jedno od njih je i ime našeg napadača Edina Džeke, koji će na kraju sezone najvjerovatnije napustiti Romu, a drugo je ime francuskog napadača Olivera Girouda.

Ukoliko se kladite da će jedan od ova dva fudbalera pojačati Inter onda na uloženi euro možete dobiti šest, ukoliko se to i dogodi, a pored Džeke i Girouda sa Interom se povezuju Luis Muriel iz Atalante i Graziana Pelle iz Parme.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kvota na njihov dolazak u Inter je 7.5, a iznenađujuće dobro kotiraju i Arkadiusz Milik, te Gervinho. Na uloženi euro u slučaju njihovog dolaska u Inter moge se zaraditi 10.

Podsjetimo, Džeko je početkom ovoe sezone bio na korak do prelaska u Juventus, no do transfera nije došlo, a tokom sezone ušao je u sukob sa trenerom Rome zbog čega je ostao bez kapitenske trake.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.