Napušta Vojvodinu

Hoće li se Lalatović otisnuti ka Premijer ligi? "Imam ponuda, želim inostranstvo"

Admin Čaušević

Nenad Lalatović je jedan od najkarizmatičnijih, ali i najboljih trenera regiona.

Lalatović na kraju sezone napušta Vojvodinu koju je vodio na odličan način bez obzira na silne finansijske probleme kluba iz Novog Sada.

Ovaj 43-godišnjak se već dugo vremena povezuje s dolaskom u Premijer ligu. Prije tri godinebio je kandidat za trenera Željezničara, zimus se povezivao s Borcem, dok ga posljednjih dana srbijanski mediji povezuju i sa Sarajevom.

U razgovoru za Sportski žurnal Lalatović je kazao kako mu je želja da pronađe angažaman u inostranstvu te da ode iz Srbije.

"Imam ponuda, ali bih prvo volio da pronađem aganžman u inostranstvu. Samo da odem odavde", rekao je Lalatović te demantovao navode o preuzimanju Rada.

"Što se tiče Rada, nisam imao nikakav kontakt. Ne znam odakle te informacije. Mediji svašta pišu i sve mi je to pomalo nevjerovatno", kazao je sjajni trener.

Inače, Lalatović je poznat po burnim nastupima i izjavama pred i nakon utakmica, a nerijetko zna pohvaliti izgled voditeljica.

Tako je bilo i u petak nakon utakmice između Vojvodine i Spartaka, koja je završena 1:1, Lalatović je pohvalio izgled voditeljice Arene Sport Marine Buljovčić.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Moram ti reći da si jako lijepa danas", rekao je Lalatović novinarki koja se zahvalila na komplimentu.

Lalatović je u Srbiji promijenio veliki broj klubova, a najveći uspjeh u trenerskoj karijeri mu je svakako osvajanje Kupa Srbije s Vojvodinom prošle sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.