FOTO: NK Čelik

Lijepo druženje na Bilinom Polju

Avdija Vršajević obradovao najmlađe nade Čelika

Samir Mlaćo

Mlade nade zeničkog Čelika jučer su imale posebnog gosta na treningu.

Nekadašnji član Zeničana i reprezentativac naše zemlje Avdija Vršajević stigao je u našu zemlju, a slobodno vrijeme iskoristio je i za posjetu treninga najmlađih članova Čelika.

Dočekao ga je trener ove selekcije Adis Nurković, a dječaci nisu skrivali zadovoljstvo.

Vršajević trenutno nastupa za turski Umraniyespor, a navijači Čelika ostao je u lijepom pamćenju.

"Za naš klub je odigrao 39 službenih utakmica, te upisao 6 golova
U svojoj karijeri nastupao je i za splitski Hajduk, a zanimljiva činjenica je da je upravo Avdija bio reprezentativni i klupski saigrač našeg trenera Nurkovića.
Zahvaljujemo se Avdiji na posjeti i nezaboravnom iskustvu za naše čelične dječake.
Neka i Vaše dijete bude čelično dijete", stoji u objavi NK Čelik.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Podsjetimo, seniorski tim NK Čelik stigao je do titule prvaka u Kantonalnoj ligi ZDK, te će naredne sezone igrati u Drugoj ligi FBiH grupi Centar.

Zeničani su se nakon mnogobrojnih problema kvalitetno organizovali i najavljuju pohod ka elitnom rangu bh. nogometa, gdje svakako i zaslužuju da budu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.