Sastalo se društvo staro: Vršajević i Sušić zajedno na ručku

Igrali sa Zmajevima na Mundijalu

Sastalo se društvo staro: Vršajević i Sušić zajedno na ručku

H. Zilić

Bivši bh. reprezentativac Avdija Vršajević podijelio je zanimljivu fotografiju na društvenim mrežama.

Vršajević je u jednom lokalu u društvu bliskih prijatelja među kojima je bio i Tino Sven Sušić.

Sušić i Vršajević su još prijatelji iz vremena dok su dijelili svlačionicu u reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Igrali su i na Mundijalu u Brazilu, a Vršajević je bio i strijelac u historijskom tirjumfu protiv Irana u trećem kolu grupne faze.

Ručak sa prijateljima! 🍱

Posted by Avdija Vršajević on Tuesday, May 18, 2021

Vršajević dugi niz godina gradi karijeru u Turskoj, dok je Sušić trenutno član FK Sarajevo, nakon nekoliko epizoda u Evropi.

Sušićeva karijera nije išla kako se očkivalo nakon nastupa u dresu reeprezentacije Bosne i Hercegovine, a posebno nakon odličnih partija u dresu Hajduka.

Prije dolaska u Sarajevo, Sušić je imao epizode u Nizozemskoj i Austriji, gdje je nastupao za Venlo, odnosno Hartberg.

Avdija Vršajević je trenutno član turskog Umraniyespora, a za reprezentaciju BiH skupio je 17 nastupa uz dva gola. S druge strane Tino Sven Sušić je za reprezentaciju upisao devet nastupa.

Top Komentari

Rajvosa2019
Avdija nije nikada bio neka igracina , ali je covjek za repku uvijek dao svoj maksimum - ostavljao srce na terenu , zato sam ga uvijek gotivio // TSS je vec druga prica , taj nece kile da digne - uvijek malaksav- slabasan , pravi mlakonja
9 1
C.Banks
Ova dvojica su presudili Papetu nažalost. Da ih nije dovodio i danas bi bio selektor
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi