NK Čelik ima novog direktora i generalnog sekretara
Berberović i Čerim će pokušati opravdati povjerenje, te dodatno unaprijediti rad kluba. Foto:NK Čelik

Promjene unutar rukovodstva i administracije kluba

NK Čelik ima novog direktora i generalnog sekretara

D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik naredne sezone igrat će u višem rangu, odnosno Drugoj ligi-centar, a danas su iz kluba objavili da je došlo do određenih kadrovskih promjena.

Generalni direktor NK Čelik Delismajlović Zlatan je zbog privatnih razloga podnio neopozivu ostavku, a ovu funkciju, do objavljivanja Konkursa za novog direktora, obavljat će član Upravnog odbora, Čerim Emir.

"Neizmjerno smo zahvalni Zlatanu na svemu što je dosad uradio za naš klub i želimo mu puno sreće. 15.04.2021.godine je objavljen Konkurs za Generalnog sekretara NK Čelik Zenica. Nakon obavljenih razgovora s prijavljenim kandidatima, izabran je i Generalni sekretar kluba, a to je Berberović Dalila. Dalila je završila Pravni fakultet, te ima položen Pravosudni i Advokatski ispit, te bogato radno iskustvo iza sebe. Pored toga, tečno govori Engleski i Njemački jezik", saopštili su iz kluba s Bilinog polja 

U nedjelju će Čelik na Bilinom polju dočekati Sporting, te će imati priliku da sezonu završi ubedljivo kao prvoplasirani bez poraza u ovom takmičenju.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CeZenicaLik
Idemo dalje i do kraja
6 0
Samoiskreno
Ima li gdje biografija gdje je radio cime se bavio? Radno iskustvo...ozbiljna funkcija je
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi