Privukao paznju

Šala ili zbilja? Pogba u komentaru na Instagramu otkrio narednu destinaciju

A. Čaušević

Najpopularniji fudbaleri današnjice osim na terenu slavu kupe i na društvenim mrežama gdje privlače pažnju milionskog auditorijuma.

Paul Pogba je u posljednjoj objavi na Instagramu rpedstavio posebci teren kojeg su napravili sponzori veznjaka Manchester Uniteda i francuske reprezentacije.

Kao što to i obično biva uslijedio je veliki broj komentara. Najviše pažnje je privukao komentar Claudija Marchisija, Pogbinog bivšeg saigrača iz Juventusa.

Sada penzionisani Marchisio je napisao da je sličan teren potreban i u Torinu aludirajući da se veznjak vrati gdje je proveo jedan dio karijere.

"Uredu, prinče (Marchisiov nadimak), naredna destinacija Torino", napisao je Pogba u komentaru i tako u ekstazu bacio mnoge navijače Juventusa.

Vezni red je najslabija karika Bianconera i igrač poput Pogbe bi bio veliko pojačanje za Staru damu. Dodatni adut za povratak je i odličan odnos kojeg Pogba ima s novim-starim trenerom Juventusa Maxom Allegrijem.

Kako god, ovaj 28-godišnji fudbaler sredinu neće sigurno promijeniti dok se ne završi Evropsko prvenstvo koje počinje za nekoliko dana.

Pogba i ostale reprezentativne kolege su prvi kandidati za konačnu pobjedu, ali im neće biti nimalo lako. Već u grupnoj fazi ih čeka težak zadatak obzriom da su u grupi sa Njemačkom, Portugalom i Mađarskom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Pogbi aktivnost na Instagramu donosi ogromnu zaradu. Francuz samo od objava zaradi 1.7 miliona funti, ispred njega su Zlatan Ibrahimović, Neymar, Leo Messi i Cristiano Ronaldo sa zaradom od nevjerovatni 15.5 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.