Žrijeb nije mazio bh. prvaka

Maksimović: Cluj je ozbiljan rival, ali naša mala prednost je što se revanš igra u Banjaluci

E. Čaušević

U Nyonu je danas održan žrijeb prvog pretkola Lige prvaka, a svog protivnika saznao je i Borac.

Aktuelni prvak naše zemlje u prvom pretkolu će imati veoma težak zadatak jer su čini se dobili najtežeg mogućeg protivnika.

Naime, Borac u prvom pretkolu Lige prvaka igra protiv rumunskog Cluja. Prvu utakmicu banjalučki klub igrat će u gostima, dok se revanš meč igra na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Prvi susreti se igraju 6 i 7. jula, a revanši su 13. i 14. jula. Žrijeb su danas pratili i u taboru Borca, a trener Marko Maksimović baš i nije zadovoljan protivnikom.

"Mogli smo naravno bolje proći, ali šta je tu je. Nisam detaljno pratio Cluj, nešto malo sam sinoć pogledao, ali dobro, spremićemo se maksimalno i vidjeti za šta će to biti dovoljno", rekao je Maksimović i dodao.

"Cluj je ozbiljan rival, šampion Rumunije, prošle godine su eliminisali Dinamo, dakle jasno je da se radi o ozbiljnom rivalu. Naša mala prednost, ako tako mogu reći je revanš u Banjaluci".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zanimljivo je da je dres Cluja nekada nosio kapiten Borca Stojan Vranješ i s njim je osvojio titulu prvaka Rumunije. Sigurno je da će upravo Vranješ biti najveća opasnost po gol bivšeg kluba.

Treba pomenuti i to da bi Borac ako eliminiše Cluj preuzeo status nosioca u žrijebu za drugo kolo kvalifikacija za Ligu prvaka. Žrijeb ove runde kvalifikacija na programu je u sutra od 12 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.