Begić i zvanično u Borcu: Igrači i stručni štab su me dobro prihvatili

Već trenira s novom ekipom

Begić i zvanično u Borcu: Igrači i stručni štab su me dobro prihvatili

E. Čaušević

Borac je prije nekoliko dana saopštio da je Amar Begić novi član ovog kluba.

Begić je stigao u ekipu Borca kao slobodan fudbaler nakon što mu je istekao ugovor s ekipom Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Ovaj 20-godišnjak odlučio je da napusti Mladost nakon što je ovaj klub ispao iz Premijer lige BiH, ali nije dugo čekao novi angažman jer je stigla ponuda aktuelnog bh. prvaka.

Begić je danas zvanično predstavljen na stadionu Borca kao novo pojačanje, te je otkrio svoje utiske nakon potpisa ugovora.

"Jučer sam stigao u Banjaluku, a danas sam odradio svoj drugi trening s ekipom. Upoznao sam se s ekipom i stručnim štabom koji su me odlično prihvatili. Nadam se da ću opravdati očekivanja", rekao Begić.

Begić je u protekloj sezoni u dresu Mladosti u Premijer ligi odigrao 30 utakmica i upisao je dvije asistencije.

Jasno je da će u Borcu biti nekoliko promjena u igračkom kadru, a očekuje se da klub dovede još nekoliko pojačanja pred nastupe u evropskim takmičenjima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, treba dodati da je Borac danas saznao i ime protivnika u prvom pretkolu Lige prvaka, a riječ je o rumunskom Cluju što je bio najteži mogući izbor za banjalučane.

Prva utakmica igra se 6. ili 7. jula, dok su revanš mečevi planirani sedam dana kasnije.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti