Revanš utakmica prvog pretkola Lige prvaka

Počinje prodaja karata za duel Borac - Cluj: Poznata cijena i još dvije bitne informacije

Haris Zilić

Naredne sedmice, tačnije u utorak igra se revanš utakmica prvog pretkola Lige prvaka između Borca i Cluja.

Banjalučani love zaostatak od dva gola nakon poraza u prvom meču od 3:1, a danas je klub saopštio da počinje prodaja karata i na koji način.

Ulaznice mogu da se kupe već danas u tržnom centru Delta planet od 13 sati do 21 sat , te na Trgu Krajine od 20 do 22 sata, a broj karata će biti ograničen.

Cijene ulaznica su 7 KM (sjever), 10 KM (istok) i 15 KM (zapad).

Iz Borca su također napomenuli da se karta može kupiti uz priložen identifikacioni dokument koji potvrđuje da je kupac karata državljanin RS i Bosne i Hercegovine, što znači da na utakmici neće biti dozvoljeno prisustvo gostujućih navijača.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bolji iz ovog dvomeča će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka igrati protiv pobjednika dvomeča Fola Esch (Luksemburg) – Lickoln (Gibraltar).

Poraženi se seli u drugo kolo UEFA konferencijske lige, gdje ga čeka litvanski Žalgiris ili Linfield, predstavnik Sjeverne Irske.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.