Radnik i Leotar otvaraju novu sezonu, prvo kolo od petka do ponedjeljka

Poznati termini 1. kola Premijer lige BiH

Radnik i Leotar otvaraju novu sezonu, prvo kolo od petka do ponedjeljka

M. Šljivak

Nova sezona u Premijer ligi Bosne i Hercegovine počet će u petak 16. jula i igrat će se do ponedjeljka.

Prvi susret nove sezone bit će odigran u Bijeljini, a Radnik će dočekati novog premijerligaša Leotar iz Trebinja. Planirano je da se ovaj susret odigra od 20 sati.

Subota (17. juli) donosi dvije utakmice. Sarajevo će od 19 sati ugostiti Tuzla City, a na Grbavici će od 21 sat Željezničar ugostiti akutuelnog prvaka Borac.

Za nedjelju (18. juli) također su planirane dvje utakmice u kojima će se sastati Sloboda - Rudar (19:00) i Široki Brijeg - Zrinjski (21).

Mostarski Velež novu sezonu Premijer lige otvara utakmicom protiv Posušja na svom stadionu, a planirano je da se ovaj susret igra u ponedjeljak od 20 sati.

Podsjetimo, titulu prvaka Bosne i Hercegovine brani banjalučki Borac koji će i u novoj sezoni biti jedan od glavnih favorita za sami vrh tabele.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Premijer liga BiH, 1. kolo:

Radnik - Leotar (petak 20:00)
Sarajevo - Tuzla (subota 19:00)
Željezničar - Borac (subota 19:00)
Sloboda - Rudar (nedjelja 19:00)
Široki Brijeg - Zrinjski (nedjelja 21:00)
Velež - Posušje (ponedjeljak 20:00)

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Baboisback
Koji su poltroni Bosnjacki predstavnici u savezu. Izbacise 2 Bosnjacka kluba na silu,da bi ubacili 2 srpska. Leotar duzan pola miliona maraka,blokirani im racuni,stadion im se raspada,ali oni su dobili licencu. Vico ****m ti Dodika.
7 0
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Sto nas nije Hitler pokorio sad bi igrali Bundesligu i imali platu 1400€ minimalno
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi