Foto- HNK Rijeka

Bh. golman u HNL-u

Martin Zlomislić potpisao za Rijeku

M. Šljivak

Martin Zlomislić novi je golman HNK Rijeka.

Bh. golman u redove hrvatskog tima stiže iz NK Široki Brijeg, a izrazio je veliko zadovoljstvo što je postao član Rijeke.

"Sretan sam prije svega jer znam da dolazim u veliki klub. To je sigurno iskorak u mojoj karijeri, na meni je da naporno i odgovorno radim i da pokušam izboriti svoje mjesto. Poziv je došao možda malo nenadano, ali sretan sam i zadovoljan jer ovo je nova stepenica u mojoj karijeri", rekao je Martin Zlomislić za službenu stranicu kluba.

Zlomislić je dosta pratio Rijeku i zna gdje je došao.

"Rijeku sam dosta pratio i prije, znam kakve su ambicije. Tu je i moj bivši, i sada budući suigrač Stjepan Lončar, tako da ne bi trebalo biti problema oko prilagodbe. Puno već znam o Rijeci i hrvatskom prvenstvu, radi se o jako kvalitetnoj ligi i nadam se da ćemo u svim natjecanjima ostvarivati dobre rezultate. Ponavljam, na meni je da radim, napredujem i tako se nametnem. Sve u svemu sretan sam zbog dolaska u Rijeku", istakao je Zlomislić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zlomislić je kompletnu karijeru proveo u ekipi Širokog Brijega.

U Premijer ligi je odigrao 38 utakmica i 10 puta je sačuvao svoju mrežu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.