Oduševili objavom na Instagramu

Rođeni u stilu reprezentacije Italije večeras stižu na okršaj protiv Colerainea

Endin Čaušević

Fudbaleri Veleža večeras igraju protiv Colerainea revanš utakmicu prvog pretkola Konferencijske lige.

Velež je u prvoj utakmici koja se prije sedam dana igrala na Grbavici slavio sa 2:1, a revanš meč igra se večeras u Sjevernoj Irskoj.

Jasno je da su Rođeni večeras favoriti za plasman dalje, a u drugom pretkolu ih očekuje okršaj protiv grčkog AEK-a.

Rođeni su jučer otputovali u Sjevernu Irsku gdje su sinoć odradili jedan trening i spremni dočekuju večerašnju utakmicu.

Meč između Colerainea i Veleža igra se od 21 sat, a Rođeni su već krenuli put stadiona.

Velež je objavio i fotografiju prije polaska na stadion koja je oduševila navijače ovog kluba. Svi igrači i članovi stručnog štaba bili su u istim odijelima što zaista odlično izgleda.

To je mnoge posjetilo na reprezentaciju Italije koja je na Evropsko prvenstvo također dolazila u istim odijelima, a mnogi su poručili da je to zaista gospodski potez.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Također, poznate su i kvote za večerašnju utakmicu između Colerainea i Veleža koje pokazuju da Rođeni imaju ulogu favorita.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovu utakmicu i to OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.