Iz Sjeverne Irske stigle sjajne vijesti za navijače Veleža

Revanš meč Konferencijske lige

Iz Sjeverne Irske stigle sjajne vijesti za navijače Veleža

Admin Čaušević

Velež u Sjevernoj Irskoj ima priliku da ispiše nove stranice klupske historije. 

Od 21 Rođeni će igrati revanš meč prvog pretkola Konferencijske lige, a nekoliko sati prije utakmice stigle su odlične vijesti za navijače mostarskog kluba.

Naime, susret Coleraine - Velež će biti emitovan direktno na You Tubu kanalu pa će tako susret moći gledati svi kojim su Rođeni u srcu.

Naravno, najveći dio zasluga za besplatan prijenos meča nosi i Coleraine koji i svojim navijačima želi omogućiti gledanje utakmice. Susret se može gledati klikom ovdje.

Inače, baš kao i prvi tako će se i drugi meč ova dva tima igrati na neutralalnom terenu. U pitanju je Mourneview Parku u Lurganu.

Na tribinama će biti prisutno oko 600 gledatelja koji će imati zadatak da budu neprijateljski raspoloženi, ali uz uljudan pristup.

Oglasi

"Osam ili dvevet mjeseci smo čekali ovu priliku i nećemo se predati bez borbe. Bilo je stvarno neprijateljki u Bosni, ali i užitak imati navijače i čuti buku u pozadinu", rekao je trener O'Kearney uoči najave meča.

"Trebaju nam naši navijači koji će biti ljubazno neprijateljski raspoloženi, ali moramo biti sigurni da ih učinimo nervoznim", kazao je iskusni trener.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

U prvom susretu bilo je 2:1, a kako ne važi gol u gostima sigurno je da je Velež u prednosti, međutim ne smije doći do opuštanja. Susret će suditi Mađari na čelu sa Balázsom Berkeom.

Mozzart vam nudi fenomenalnu kvotu na trijumf Veleža, a prognozu meča OSTAVITE OVDJE.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KB9
Jeste vi OK kakav youtube kanal....utakmica ima na FACE TV
11 0
Brigata_rossa.1981
Koji će nam k***c yt kad će uz legendu Makija biti prenos na Face-u!
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi