11

Komentari (11)

celikze
Hajde Velez hajde Rodzeni gas do daske pa do grupne faze….poz iz Zenice hajmo jako hajmo ludo….
velez mo
celikze,Svaka cast brate,da nam se Celik sto brze vrati u premier ligu,liga bez Celika i Robijasa nije ista,Svako dobro
celikze
aBd korak po korak dok se stvari dovedu u suru…bratko Velez ima navijaca u Zenici veliki broj…..kao dijete sa 8god sam prvi put sreo fudbalera u zivo i to Enver Maric….poslije utakmice Celik pobjedio 4:2 kaze Mara ma nismo htjeli…isto kao sad da to gledam…moj amidzic uvijek bio Rodzeni…ja lijepa stara vremena….
Salgijica
Velez mnogo simpatican. Pravi klub. Navijamo za velez!
Velez.Red
Hvala vam sto toliko pratite nas klub.
velez mo
Idemo Rođeni,golova,golova
bk123
Al iznenadjuje me jako malo članaka o Sarajevu i o Širokom ni jedan kao da ne igraju nikako večeras i ne predstavljaju BiH
SonPen1946
Ocekujem vijest kako su stigli na stadion, kako su obukli trening opremu za zagrijavanje na terenu, onda obavezno kako je proslo oblacenje dresova i jos mnogo toga.
bk123
Tko je mokrio prije utakmice, tko je ušao prvi u svlačionicu. No šalu na stranu fin način dolaska
SonPen1946
Ma nisam ni rekao da nije, odlicni su, ali jarane peru vise sa njima, svaki clanak nesto o njima ba
vence
jednostavno je.. preskocis!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.