Foto - Screenshot

Francuz je nepoželjan u Barci

Neobičan susret navijača Barcelone i otpisanog Umtitija: Ne zaslužuješ ovo...

Midhat Šljivak

Samuel Umtiti jedan je od fudbalera kojih se Barcelona želi riješiti.

Međutim, francuski defanzivac ne pristaje na odlazak iz katalonskog kluba i to je u nekoliko navrata jasno poručio klubu.

Umtiti redovno dolazi na treninge. Poštuje ugovor kojeg ima, a pored činjenice da je u nemilosti kluba i trenera Ronalda Koemana, ne vole ga ni navijači Barcelone.

Nesretnog defanzivca su izviždali na predstavljanju ekipe. On je nakon toga bio emotivno slomljen, ali i dalje nema šanse da ode iz kluba bez neke velike ponude.

Zbog toga je današnji susret sa jednim mladim navijačem bio veliko iznenađenje. On je stao na stranu francuskog fudbalera i rekao mu je:

"Nisi zaslužio to što ti Barcelona radi".

Na ove riječi je Umtiti kratko govorio: "Ništa se nije dogodilo, takav je život".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj 27-godišnji defanzivac u Barceloni je od 2016. godine. Za klub je odigrao 132 utakmice i zabio je dva gola.

U posljednje tri sezone imao je dosta problema sa povredama i često je izbivao sa terena.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.