Ne može bez Barcelone: Messi se vratio kući
Foto - Screenshot

Dobio slobodan vikend

Ne može bez Barcelone: Messi se vratio kući

Midhat Šljivak

Lionel Messi postao je prošle sedmice novi član francuskog PSG-a.

Međutim, kako još uvijek nije spreman za igru, Lea neće biti u večerašnjem meču protiv Bresta i dobio je slobodan vikend.

Slobodno vrijeme Messi je iskoristio da sa porodicom posjeti voljenu Barcelonu. Tokom vikenda će boraviti u Kataloniji bez koje očigledno ne može.

Kamere su Lea sa porodicom uhvatile po dolasku u Barcelonu i očigledno je da će u ovaj grad često dolaziti i nakon potpisa za PSG.

Navijači PSG-a još će malo sačekati na debi Lionela Messija

Lionel Messi je prošle sedmice predstavljen kao novi fudbaler PSG-a.

Oglasi

Argentinska zvijezda potpisala je dvogodišnji ugovor sa pariškim timom, a njegov dolazak izazvao je pravo ludilo među navijačima francuskog velikana.

Apsolutno svi nestrpljivo čekaju Messijev debi za PSG, ali kako Argentinac još uvijek nije potpuno spreman debi će još malo pričekati.

Prvi meč u dresu PSG-a Messi će vjerovatno imati 29. augusta na gostovanju kod Reimsa, a Messi će prvi domaći nastup u dresu francuskog velikana imati 12. septembra kada na Parku Prinčeva PSG čeka Clermont.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sigurno je da će to biti veliki dan za sve navijače. Očekuje se eksplozija cijena ulaznica koje su i za meč sa Strasbourgom prelazile 1.500 eura.

Od dolaska Messija PSG-ov fan shop bilježi rekordnu prodaju dresova i njegovim potpisom klub je napravio fenomenalan marketinški potez.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DylanDog
Lesi se vraća kući!
9 4
Kapak
Ne moze, kako ce. Za 40 miliona godisnje ovakvi mogu i bez matere
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti