5

Komentari (5)

celikze
djecak cistog srca a ne kapitalisticki sotoni koji samo gledaju na pare
nedoni46
Brate nije ovo momak sigurno zasluzio, da je on neki debil koji narusava mir u svlacionici, da je neko ko pravi probleme pa haj, ali momak normala a ophode se prema njemu ko prema smecaru, nigdje veze.
YouTalkinToMe
A šta mu to rade, ne drže ga kao roba, niti gladnog i žednog, već i dalje uredno prima platu. Ima 12 mil.platu a redovno povrjeđen, a i kada igra rupa u odbrani, i onda logično da ga se klub hoće riješiti. To je sve što mu rade, hoće ga se rješitiva on neće i onda te izbace iz prve ekipe, to rade svi klubovi sa igračima koji ne žele da idu ili da produže ugovor.
Śmeker007
Hahahhahah cuj ovog, pa zar ima vece rupe na PLANETI od LENGLET-a ? Haaaaa
YouTalkinToMe
Nema veće rupe od lengeta ali nije staklen kao umtiti i ovaj ima više nego duplo veću platu od lengleta. I u realu je bilo puno većih rupa od bejla ali on im je bio prioritet za rješavanje zgog njegove plate.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.