Coutinho jedva čeka odlazak Miralema Pjanića iz kluba
Foto - EPA

Brazilac ima jasan cilj - broj 8

Coutinho jedva čeka odlazak Miralema Pjanića iz kluba

Midhat Šljivak

Philippe Coutinho ostat će i ove sezone član Barcelone.

Iako je Brazilac u jednom trenutku bio otpisan od strane kluba, odlazak Lionela Messija je sve promijenio i Coutinho će dobiti još jednu šansu da se dokaže.

Brazilac još uvijek nije spreman za igru. Za desetak dana će biti potpuno spreman i dobit će svoje minute kod nizozemskog stručnjaka.

Coutinho još uvijek nije odabrao broj kojeg će koristiti u novoj sezoni. Ponuđena mu je Messijeva desetka, ali on ne želi da je uzme.

Njegov cilj je broj 8 kojeg trenutno nosi Miralem Pjanić i ako bh. veznjak napusti klub Coutinha ćemo gledati sa osmicom na leđima u novoj sezoni.

Ako se to ne desi on će morati da odabere neki drugi broj. Njegov broj 14 trenutno je kod Reyja Manaja i vidjet ćemo kakvu će odluku donijeti Coutinho.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ono što je gotovo sigurno je da će 'desetka' ostati upražnjena kroz kompletnu sezonu i čekat će novog vlasnika nakon odlaska Messija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
Na kurc.u te nosam
4 0
MethodMan
Coutinho 99golova I 75 asistencija Pjanic 73 gola I 108 asistencija, a Coutinho ofanzivniji igrac
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti