Foto - EPA

Želi završiti još jedan transfer

Prve glavobolje Tuchela sa Marinom: Dovodi mu igrača od 90 miliona kojeg Nijemac više ne želi

Midhat Šljivak

Direktorica Chelseaja Marina Granovskaia navodno je zadala ozbiljne glavobolje menadžeru kluba Thomasu Tuchelu.

Ova 46-godišnja Ruskinja radi zaista fenomenalan direktorski posao. Transferi Chelseaja to pokazuju, a sada je lijepa Marina krenula i po realizaciju još jednog velikog posla.

Francuski fudbaler Jules Kounde iz Seville dugo je meta Plavaca. Granovskaia je spremna da završi ovaj transfer koji bi tim sa Stamford Bridgea mogao koštati i do 90 miliona eura, ali Tuchel ga ne želi u svom timu.

Njemački stručnjak odustao je od angažovanja Koundea. On je impresioniran onim što pokazuje mladi Trevoh Chalobah i smatra da mu Kounde nije potreban.

Marina ne dijeli njegovo mišljenje. Ona je odlučila da završi i ovaj posao i 22-godišnji defanzivac bi lako mogao završiti u redovima aktuelnog prvaka Evrope.

[poll]https://sportsport.ba/polls/preview/190[/poll]

Ovo je prvi 'sukob' između direktorice i Tuchela i ostaje nam da vidimo kako će se ovaj slučaj završiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jules Kounde je već dvije sezone jedan od najboljih defanzivaca La Lige, a svojim igrama je privukao veliku pažnju na sebe.

Sevilla ga je spremna prodati i u narednim danima bi se mogao završiti veliki transfer sa Chelseajem.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.