Na Stamford Bridgeu su svi šokirani izgledom Romelua Lukakua
Foto - Chelsea

Drastična razlika u odnosu na ranije

Na Stamford Bridgeu su svi šokirani izgledom Romelua Lukakua

M. Šljivak

Romelu Lukaku postao je novi igrač Chelseaja.


Nakon deset godina 28-godišnji belgijski napadač ponovo je odlučio potpisati za Chelsea, ali ovog puta u klub sa Stamford Bridgea dolazi kao jedan od najboljih napadača svijeta.

Navijači londonskog tima imaju velika očekivanja od Lukakua. Vjeruju da je upravo on taj kotač koji nedostaje da se ponovo osvoji titula prvaka.

Ono što je većinu njih zaprepastilo je fizički izgled Belgijanca. On u odnosu na ranije sezone izgleda zaista fenomenalno i nema viška kilograma.

Lukaku je igrajući za Manchester United imao više od 100 kilograma. Međutim, u Interu je zahvaljujući Antoniju Conteu doveo tijelo do savršenstva.

Oglasi

Conte mu je ugovorio sastanak sa specijalistom Matteom Pincellom. Ovaj je našao sve probleme koje sa ishranom ima belgijski napadač i pretvorio ga je u fizičku zvijer.

Uz njegovu pomoć Lukaku je dominirao na terenima Serije A i zabio je 64 gola u 95 nastupa. Došlo je međutim vrijeme za povratak u Englesku, a vidjet ćemo kako će se u Premiershipu snaći sasvim novi Lukaku.

"Kada sam stigao u Inter uradili smo analizu mog tijela i dosta toga se promijenio. Jedam dosta salate i ribe i to ima sjajan utjecaj na mene. Uzimam karnitin i vitamine i sa tim se osjećam jako dobro", rekao je Lukaku i dodao je:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dostigao sam drugi nivo, fizički i mentalno. Napunim se ugljikohidratima. Prije većine utakmica pojedem dva pakla njoka. One mi poboljšaju cirkulaciju i pomognu mi. Jedem i pijem na stadionu, u kantini ili ponesem hranu od kuće. Zatim za oporavak koristim led", otkrio je Lukaku.

Belgijanac izgleda zaista čudesno i nema dileme da je Chelsea u njemu dobio veliko pojačanje.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eduard
Tako se zahvalio Interu na svemu sto je taj klub uradio za njega za 2 godine. Majmun ostaje majmun
3 8
emanuelmacron
on je uvijek igrao na snagu robusnost,sto bude manji slabije ce igrat.
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi