Bešiktaš spektakularno predstavio veliko pojačanje
Foto - Screenshot

Batsman je stigao

Bešiktaš spektakularno predstavio veliko pojačanje

M. Šljivak

Turski prvak Bešiktaš na spektakularan način je predstavio veliko pojačanje.

Novi član istanbulskog velikana postao je reprezentativac Belgije Michy Batshuayi koji stiže iz redova Chelseaja.

Bešiktaš ga je predstavio na zaista spektakularan način. Sve je bilo u znaku šišmiša zbog njegovog nadimka Batsman.

Ovaj 27-godišnji napadač prethodnih pet godina većinom je igrao na posudbama, a prethodne dvije sezone proveo je u dresu Crystal Palacea.

Belgijanac je u dresu Chelseaja odigrao 77 mečeva i zabio je 25 golova, a igrao je na posudbama u Borussiju Dortmund, Valenciji i Crystal Palaceu.

Poznato je da je prva želja turskog kluba ovog ljeta bio Edin Džeko, no nisu na kraju uspjeli dovesti Dijamanta. Bešiktaš se potom okrenuo dovođenju Batshuayija što je Chelsea jedva dočekao.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ovo je sada šansa za novi početak za sjajnog napadača koji će sasvim sigurno biti prvi napadački izbor turskog šampiona.

Za reprezentaciju Belgije Batshuayi je odigrao 35 utakmica i postigao je 22 gola.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi