Podrška za supruga

Amra Džeko fotografijom iz Los Angelesa oduševila navijače Intera

Endin Čaušević

Najbolji bh. fudbaler Edin Džeko debitovao je večeras u dresu svog novog kluba Intera.

Inter je večeras na Meazzi pobijedio Genou sa 4:0, a Džeko je pokazao da će biti veliko pojačanje jer je već u debiju postigao pogodak i upisao jednu asistenciju.

Džeko je prije nekoliko sedmica nakon šest sezona odlučio da je vrijeme da napusti Romu, te je odlučio da će karijeru nastaviti u dresu Intera.

Iako ima već 35 godina Džeko je još jednom pokazao da je u odličnoj fizičkoj formi, te da će sigurno biti veliko pojačanje za aktuelnog prvaka Italije u novoj sezoni.

Navijače Intera oduševila je i Džekina supruga Amra koja je objavila fotografiju na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Amra se trenutno nalazi u Los Angelesu gdje je nekada živjela i radila, a odlučila je da se fotografiše u Džekinom novom dresu, te objavi fotografiju na Instagramu što je oduševilo navijače ovog kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.