Na Meazzi imaju novog idola: Dresovi Lukakua, a na leđima Džeko

Na Meazzi imaju novog idola: Dresovi Lukakua, a na leđima Džeko

E. Čaušević

Edin Džeko igra svoj prvi meč u dresu Intera u okviru prvog kola Serije A protiv Genoe.

Inter u sezonu ulazi kao aktuelni prvak Italije, te su odlično počelo jer nakon prvog poluvremena već vode sa 2:0 protiv Genoe.

Domaći su poveli sa 1:0 u šestoj minuti kada je pogodio Milan Škriniar, a drugi gol u 14. minuti zabio je Hakan Calhanoglu nakon asistencije Džeke.

Džeko je imao jednu šansu sredinom prvog dijela kada je pogodio prečku, ali je u prvom poluvremenu ostavio odličan utisak.

Mnogi su čini se prerano otpisali Inter iz borbe za odbranu titule jer je klub morao prodati Romelua Lukakua i Achrafa Hakimija, ali čini se da su doveli odlične zamjene za njih.

Džeko je već uspio da oduševi navijače Intera i pokazao je da će biti veliko pojačanje za ovaj klub.

Pojedini navijači Intera već su "zaboravili" Lukakua, a neki od njih su na dresove bivšeg igrača Intera samo zalijepili ime Džeke zbog čega su se našli u centru pažnje na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Image

Image

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...upisao je asistenciju i pogodio precku za sada...odlicno izdanje...otvara se,gura lopte na krilo,vraca se u odbranu...vidi se da je klasa,samo sto nekako imam osjecaj da mu ne dodaju loptu dovoljni,u par situacija ne dodaju njemu nego biaju drugo rjesenje.
21 0
Zeromalzinho
Inter trkački mnogo bolja ekipa od Rome, imaju više kreativca a vidi se da Balkanci traže jedan drugog Brozović-Perišić-Džeko, Perišić je skoro svaki prodor pokušao dodati za Edina, da samo još Kolarov može sa boka da pogura bilo bila bi balkanijada u malom. Stil igre namješten za centralnog napadača S. Inzagi je Imobilea vratio iz mrtvih mislim da će Deko odigrati dobru sezonu. Sad jbg valja navijat za Inter hahahaha
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi