Adilović objavio fotografiju: Džeko ima veliku podršku svojih prijatelja na Meazzi

Uvijek su tu uz njega

Adilović objavio fotografiju: Džeko ima veliku podršku svojih prijatelja na Meazzi

Endin Čaušević

Inter i Genoa igraju trenutno na Meazzi meč prvog kola nove sezone italijanske Serije A.

Inter ove sezone brani titulu prvaka Italije, a mnogi su ih prerano otpisali iz borbe za odbranu titule jer se nalaze u finanijskoj krizi.

Međutim, Inter je pokazao da će se i ove sezone boriti za sami vrh tabele jer su igrači ovog tima sjajno otvorili meč protiv Genoe.

Inter je poveo sa 1:0 već u šestoj minuti kada je pogodak glavom postigao Škriniar. U 14. minuti već je bilo 2:0, a ovaj put sjajan gol postiže Calhanoglu nakon asistencije Džeke.

Džeko je nekoliko minuta kasnije mogao i do gola, ali je prečka spasila goste. Za Dijamanta ovo je debi u dresu Intera i jasno je koliko je motivisan da pokaže da će biti veliko pojačanje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bh. reprezentativac ima i podršku svojih prijatelja s tribina na Meazzi, a između ostalih tu se nalazi i bivši napadač Željezničara, Eldin Adilović, koji je objavio story s Meazze na Instagramu.

Opis nije dostupan.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kockoglavi
**** vas on vise.
0 6
Icardi072
Nosonja privalo jedna
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi