Sancho i Varane na klupi

Navijači Manchester Uniteda nisu baš najzadovoljniji današnjim sastavom

E. Škorić

Manchester United danas od 15 sati gostuje Southamptonu u 2. kolu engleske Premier lige.

United je deklasirao Leeds s 5:1 na otvaranju sezone i navijači su uživali na Old Traffordu u tri gola Brune Fernandesa i četiri asistencije Paula Pogbe.

Također, uživali su jer su po prvi put gledali Jadona Sancha, koji je stigao kao veliko pojačanje iz Borussije Dortmund. On je tada ušao s klupe, ali očekivalo se da danas bude starter.

Međutim, Ole Gunnar Solskjaer ga je ostavio na klupi ponovo, a zanimljivo da je tamo i Raphael Varane. Francuz koji je došao iz Real Madrida čeka na svoju šansu, dok je s Maguireom u tandemu Victor Lindelof.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Od prve minute zaigraće Anthony Martial umjesto Daniela Jamesa, a starter je i Nemanja Matić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.