Foto - EPA

Za sada ne ide u Firencu

Miralem Pjanić bez dogovora sa Fiorentinom

Midhat Šljivak

Bh. veznjak Miralem Pjanić (31) nije uspio dogovoriti uslove o prelasku u Fiorentinu.

Tim iz Firence pokazao je ozbiljan interes za 31-godišnjeg bh. fudbalera i danas su obavili pregovore o dolasku na posudbu.

Međutim, pregovori nisu prošli dobro po Fiorentinu. Do dogovora između Pjanićevih posrednika i Viola nije došlo i po svemu sudeći Miralem neće obući des ovog italijanskog kluba.

Pored Fiorentine interes za veznog igrača Barcelone pokazuje i Napoli, ali informacija o pregovorima sa ovim timom za sada nema.

Pjanić mjesta u Barceloni ove sezone nema. Trener Ronald Koeman ga je otpisao i čini se sve kako bi on napustio klub do kraja prelaznog roka.

Bh. fudbaler bi najradije ponovo obukao dres Juventusa. Međutim, to je zaista teško očekivati i ako ode iz Barcelone, to će vjerovatno biti u redove nekog drugog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, reprezentativac Bosne i Hercegovine prošlog ljeta je stigao na Camp Nou iz Juventusa u zamjenu za Arthura Mela.

U redovima Barcelone se nije naigrao. Koeman mu nije ukazivao veliko povjerenje i odigrao je samo 30 utakmica, uglavnom ulazeći sa klupe za rezerve.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.