Super agent u Torinu

Mendes stigao po Ronalda!

Admin Čaušević

Bombastična vijest stiže iz Italije. Super moćni agent Jorge Mendes je stigao po Cristiana Ronalda. 

Molbom da ne igra u startnoj postavi protiv Udinesea Cristiano Ronaldo je manifestovao želju za odlaskom iz Juventusa poslije tri godine.

Zaigrao je Ronaldo u finišu tog susreta, i Max Allegri i Pavel Nedved su demantovali navode da sjajni Portugalac želi otići, ali su suštini situacija je drugačija.

Večeras s Apeninina stižu bombastične vijesti da je Mendes privatnim letom stigao u Torinu te se odmah zaputio u Ronaldovu vilu.

Tu vijest je prvi objavio novinar Goala Romeo Agresti, sklon dešavanjima u Juventusu, a zatim su informaciju potvrdili i ostali mediji u Italiji.

Dugogodišnji menadžer najpopularnijeg fudbalera današnjice će se prvo sastati sa svojim "štićenikom", a nakon čega će uslijediti i razgovori s Juventusom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Već ranije smo pisali da je Manchester City jedina opcija za CR7, međutim zvaničnih ponuda još uvijek nema.

Ipak, Mendesov dolazak u Torino će prema svemu sudeći značajno ubrzati stvari. Do kraja prijelaznog roka je ostalo šest dana. Sigurno nas očekuje dosta uzbuđenja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.