Super agent u Torinu

Mendes stigao po Ronalda!

12

Komentari (12)

Bereta
Da hoce da ode,da pojača ekipu Juventusa??
Handofsibir
Ako ode u City, vise ce razocarat navijace Utd nego Juventusa
Handofsibir
Ako ode, Juve osvaja tripletu
IvanKing
Nema šanse da ovakvom igrom i trenerom, osvoje LP i sa Ronaldom teško , bez njega nemoguće.
MethodMan
Ma ivane ti pojma nemaš, bas dolazak Ronalda je oslabio Juventus, predvivdiva igra, sve mora preko njega, cak nisu prošli osminu finala lige prvaka otkad je on doso, a evo prošle godine ni sccudeto nisu osvojili
vence
ma dosao da produzi jos godinu ugovora
zevs
možda je došo iskarat georginu
juve10
Idi jarane, Juventus sa ovakvom ekipom neće ove godine ni u LP. Njima je Morata ključni igrač, ove godine 538 će imati pokušaja i 9 golova (ako bude u formi)
JuventinoBK
Nw budi glup. Niko od igraca sa eura osim Bonucci nije igro
juve10
Jel' ovo daješ komentar čisto da vidimo da ti pratiš portal ili? Kakav euro? Bonucci? Ko je gdje igrao? Šta je tebi čovječe? Gubiš se ko Morata u napadu
Eno30
Otice on u Manchester ali ne u City vec u United ako vec bude napusto Juventus. Ipak United je od njega napravio zvijezdu i cisto sumljam da ce otici u city, ali eto vrjeme je pred nama vidjece se i cuce se.
ghast0
Mozda da je Ferguson tamo. Ode u City on
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.