Za Ronalda je samo jedna opcija, cijena je već ranije određena

Nekoliko dana do kraja prijelaznog roka

Za Ronalda je samo jedna opcija, cijena je već ranije određena

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo još uvijek ne zna čiji će dres nositi nakon septembarske reprezentativne pauze. 

Ronaldo je nastupio u prvom kolu Serije A protiv Udinesea, ušao je s klupe, VAR mu je poništio gol zbog milimetarskog ofsajda i definitivno mu nije bilo svejedno zbog toga.

Kada su najavljene početne postave bez Ronalda odmah se počelo špekulisati o mogućem transferu. Iz Juventusa su to demantovali, ali naredni dani su pokazali da i nisu baš u pravu.

Najpopularniji fudbaler današnjice i dalje traži izlaz iz torinskog kluba, a ima samo jednu opciju za transfer. To je Manchester City.

Jorge Mendes je već imao kontakte sa članovima Građana, međutim kako je do kraja prijelaznog roka ostalo šest dana situacija je i više nego komplikovana.

City ne želi da plati Ronalda, uostalom još uvijek nisu dogovoreni ni lični uslovi, dok i Juventus treba da dovede dostojnu zamjenu za kratko vrijeme.

U međuvremenu, Stara dama je odradila i cijenu za najpopularnijeg fudbalera današnjice. Riječ je o "skromnih" 25 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ronaldo je s Juventusom ušao u posljednju godinu ugovora. Stara dama bi rado ustupila Ronalda za Gabriela Jesusa, ali Pep Guardiola ne pušta brazilskog asa.

Danas je i Harry Kane poručio da će ostati u Tottenhamu što je povećalo šanse da Ronaldo zaista završi među Građanima, ali prije toga valja pronaći i zajednički jezik sa Juventusom.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vence
Samo 25 mil i Gabriela Jesusa :)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi