Miralem Pjanić još uvijek bez pravog rješenja za karijeru
Foto - EPA

U Barceloni je otpisan

Miralem Pjanić još uvijek bez pravog rješenja za karijeru

M. Šljivak

Miralem Pjanić još uvijek je član Barcelone iako je do kraja prelaznog roka ostalo još samo šest dana.

Iskusni bh. veznjak pregovarao je prethodnih dana sa italijanskim timovima. Interes za njegove usluge najviše je pokazivala Fiorentina, ali do dogovora sa Violama nije došlo.

Na kraju je odlazak u Firencu vjerovatno i definitivno propao nakon što je klub potpisao Lucasa Torreiru i izvjesno je da Pjanić neće nositi dres ovog kluba.

Također, gotovo su nestale šanse da se vrati u Juventus koji je pokazivao interes za njegove usluge ovog ljeta.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CSAUEVfskv2/[/instagram]

Pjanić silno želi povratak u Torino. Međutim, nakon dovođenja Manuela Locatellija vrata torinskog velikana su mu praktički zatvorena.

Oglasi

Juventus nije prodao Aarona Ramseyja, što je bio uslov za dolazak Pjanića. Velški fudbaler je trenutno van terena zbog povrede, ali trener Massimiliano Allegri je zadovoljan ovim fudbalerom i on će svoje minute kod njega imati.

Weston McKennie je fudbaler koji bi do kraja prelaznog roka mogao napustiti Juventus. Ipak, u Torinu ne vide Pjanića kao njegovu zamjenu već imaju druge opcije.

U slučaju odlaska američkog veznjaka Juventus će pokušati dovesti francuskog fudbalera Aureliena Tchouamenija (21) iz Monaca ili njegovog iskusnijeg sunarodnjaka iz Bayerna Corentina Tolissoa.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CRCF4rdJLG6/[/instagram]

Tako je Pjanić vjerovatno otpisan i u Juventusu. Izvjesno je da se neće vratiti u Torino i vidjet ćemo hoće li bh. fudbaler u narednim danima uspjeti da se skrasi u nekom drugom timu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za njega budućnosti u Barceloni odavno nema. Otpisan je kod Ronalda Koemana i neće dobiti šansu za igru ako ostane.

Pored Juventusa i Fiorentine 31-godišnji fudbaler se u prethodnom periodu povezivao još sa Interom i Napolijem.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Maestro
Najpametnije mu je da ostane u Barci i ne pristane na smanjenje plaće... Ovaj bakarni će kad tad dobit otkaz moguće prije nove godine a onda se Pjanić može dokazati novom treneru
8 0
Plavipuž
Frajer ama bas nikako ne trenira. Ne moze odigrati 30 minuta na vrhunskom nivou. A hoce da igra... za ovakve nema mjesta ni u Sivasporu a ne u Barci, Juventusu.... al zato svako 13 minuta izbaci stori na instagramu... to mu ide od ruke
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti