Solskjaer o Ronaldu

"Ronaldo uživa u pričama o starosti, pokazat će svima šta zna"

Edmir Škorić

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer sretan je što je Cristiano Ronaldo potpisao za njegov tim.

Ronaldo se povezivao sa Cityjem, a onda odjednom potpisao za United i vraća se tamo gdje je pisao historiju.

Međutim, mnogi nisu baš optimistični da će Ronaldo s 36 godina biti onaj stari i da neće doprinijeti Unitedu u onoj mjeri u kojoj žele svi u engleskom klubu.

"Svi su uzbuđeni jer se Ronaldo vratio. Iza sebe ima sjajnu karijeru, već je bio ovdje, igrao sam s njim i puno je stariji nego prije, ali Ronaldo uživa u pričama o starosti i svima će pokazati šta sve može", rekao je Solskjaer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Peterostruki osvajač Zlatne lopte vraća se u klub u kojem je prije 13 godina prvi put proglašen najboljim igračim svijeta.

United ga je doveo iz Juventusa, u kojem je Ronaldo igrao od jula 2018., kada je za 108 miliona eura stigao iz Real Madrida.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.