Novinar blizak Juventusu tvrdi

Loše vijesti za Miralema Pjanića: Juventus nije zainteresovan za njegove usluge

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić (31) nalazi se u jako teškoj situaciji pred posljednji dan prelaznog roka.

Usprkos brojnim izvještajima kako bi se 31-godišnji veznjak mogao vratiti u Juventus, to se trenutno čini kao nemoguća misija.

Novinar blizak Juventusu Romeo Agresti saopštio je danas kako torinski klub nije previše zainteresovan za potpis reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Također, prema izvještajima iz Španije nikakvih zvaničnih ponuda iz Juventusa prema Barceloni za bh. fudbalera nije bilo i po svemu sudeći Pjanić će u posljednji dan prelaznog roka ući i dalje kao član Barcelone.

Trener katalonskog tima Ronald Koeman nagradio je Pjanićev trud na treninzima pozivom u tim za meč protiv Getafea, ali na njegove usluge se ozbiljno ne računa.

Klub čini sve kako bi ga se riješio. Postojala je nada da će otići u Juventus, ali situacija je dan prije kraja prelaznog roka poprilično teška.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bh. fudbaler se još povezivao i sa Napolijem i vidjet ćemo hoće li sutra završiti transfer ili će ostati u Barceloni gdje šansu za igru sigurno neće dobiti.

Ipak, u fudbalu se nikad ne zna. Možda se desi neki preokret u naredna 24 sata, ali za sada nikakvog dogovora Juventusa i Barcelone nema.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.