12

Komentari (12)

denimen9
Ja sam čuo da je 1500 Engleza pisalo peticiju da Pjanic predje u Chelsea, od novinara bliskog Avazu.
amex
Al i vi mediji lupetati bezveze!
SeoRusilac
Na kraju će u Tuzlu City
enko
Nemojte nas vise je*avati, svaki dan ide tamo ide ovamo.kad bude sve gotovo oglasite se .
AmarSahin
Ja ne znam kome više da vjerujem, otvorim SportSport.ba, Juventus ne želi Pjanića, otvorim Klix.ba, Pjanić do kraja dana u Juventusu.
epa
pa da li je zainteresovan ili ne vise odlucite se sad jeste za sat vremena odustaej i tako od juna maltretirate citaoce...
WOLF20
Hahahah pa nevjerovatni ste, zar niste jucer pisali da bukvalno Juve/Allegri place za njim
Lewa_9
Mislis da ovaj portal ista sam istrazuje? Samo prekopira vijesti sa reddita i Twittera
Edin Merlin
Komsinica bliska mom tetku tvrdi da je moj tetak nije opremo a opet sa druge strane komsija blizak meni veli da jeste i to vise puta u njivi ..!
user1614932756
Realno koeman ga je unistio bez razloga nije on nista gori od busqe i onog sergi ****eta
Nermo10
Maestro
Potpuno se slažem sa kometarom a tu bi izdvojio još DeYonga ja dosadnijeg igrača odavno nisam vidio toliko lopti da vraća nazad to je nevjerojatno al ima tu ovaj bakarni da ga gura
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.