Barcelona ga dovela prije dva mjeseca, a već sada ga žele prodati

Tottenham želi Emersona

Barcelona ga dovela prije dva mjeseca, a već sada ga žele prodati

E. Čaušević

Barcelona bi u finišu prelaznog roka mogla prodati Emersona koji je tek prije dva mjeseca stigao u klub.

Emerson je u Barcelonu došao ovog ljeta iz Betisa i već je debitovao u dresu katalonskog kluba, ali mnogi su iznenađeni špekulacijama da bi ga Barca mogla prodati samo dva mjeseca poslije.

Naime, u samom finišu ljetnog prelaznog roka Tottenham je pokazao veliki interes za ovog Brazilca. Fabio Paratici jučer je doputovao u Barcelonu kako bi se sastao s Joanom Laportom i dao mu je ponudu za Emersona.

Tottenham je ponudio Barceloni razmjenu igrača i da Serge Aurier dođe u katalonski klub, ali je Laporta to odbio i poručiio je da ga zanima samo novac za Emersona.

Londonski klub i pored odbijene prve ponude neće odustati tako lako, a Sky Sports je objavio danas da je Tottenham spremio novu ponudu za defanzivca Barcelone.

Tottenham je spreman da plati oko 20 miliona eura za ovog 22-godišnjeg igrača i nadaju se da će Barcelona pristati na ovu ponudu.

Mnogi očekuju da Katalonci neće odbiti tu ponudu tako lako zbog činjenice da se nalaze u dosta teškoj finansijskoj situaciji, te im je sada svaki milion koji zarade itekako važan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je kupila Emersona još prije skoro tri godine iz Atletico Mineira, ali je on prethodne dvije sezone igrao na posudbi u Betisu gdje je ostavio veoma dobar utisak.

U dosadašnjem dijelu sezone upisao je tri nastupa za Barcelonu, a jučer je bio starter protiv Getafea.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Jupp
Barcelona je u totalnoj dubiozi. Ovo kupi, prodaj/posudi ce ih odvesti u propast, ne vjerujem da je do skauta, jer vecina igraca koji su dovedeni, su se pokazali dobro ili odlicno na terenu u prethodnim klubovima. Definitivno uprava mora radikalne poteze povuci, vrlo vjerovatno je do trenera i njegovog tima. Steta je da zbog ovako glupih stvari, ovako veliki klub dozivi finansijski debakl!
4 0
dinass
Sami su krivi Kutunjo,Dembele,Grizman i ostali.Niko ih nije pojaco i niko im nije trebo od tih igraca samo su bacali pare i to ogromne.Sam.Dembele sa bonusima ce kostati skoro ko Mbape Reala ako ga i kupe uopste.Otjerali Suareza koji je bolje igrao od svih nabrojanih.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi