Nije teže povrijeđen

Svima je pao kamen sa srca nakon što se Kolašinac oglasio na Instagramu

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u srijedu je remizirala u gostima protiv Francuske (1:1) u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Zmajevi su odigrali odličnu utakmicu u Strasbourgu i zasluženo su osvojili bod iako smo imali prednost na ovoj utakmici kada je Edin Džeko postigao sjajan pogodak u 36. minuti.

Međutim, samo četiri minute kasnije domaći tim je poravnao uz dosta sreće, a pogodak je postigao Antoine Griezmann.

Posao Zmajevima olakšan je bio u 51. minuti meča kada je Jules Kounde dobio direktan crveni karton zbog žestokog prekršaja. Kounde je žestoko faulirao Seada Kolašinca, a sudija mu je nakon što je uz pomoć VAR-a pogledao snimak dao crveni karton.

Nažalost, Kolašinac je morao da napusti igru jer je bilo jasno da je primio ozbiljan udarac, a mnogi su se prepali da je riječ o nekoj težoj povredi.

Međutim, Kolašinac je oduševio danas sve na Instagramu porukom da se radi o lakšoj povredi i da se dobro osjeća.

"Hvala Bogu dobro sam i nije u pitanju ništa ozbiljno", poručio je Kolašinac na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Kolašinac sigurno sutra neće igrati prijateljski meč protiv Kuvajta, ali kako stvari stoje trebao bi biti spreman za utorak kada naš tim u Zenici igra protiv selekcije Kazahstana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.