Stigla sjajna vijest za Peteva: Kolašinac spreman za Kazahstance

Lakše povrijeđen

Stigla sjajna vijest za Peteva: Kolašinac spreman za Kazahstance

H. Zilić

Pozitivne vijesti stižu za selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivayla Peteva.

Fudbaler Arsenala Sead Kolašinac bit će spreman za duel protiv Kazahstana, ali će biti navjerovatnije pošteđen u prijateljskom meču protiv Kuvajta.

Kolašinac je početkom drugog poluvremena meča protiv Francuske napustio teren nakon oštrog starta Koundea koji je pocrvenio. Na prvi trenutak se činilo da je kod Kolašinca u pitanju teža povreda, ali nakon dodatnih pregleda ustanovljeno je da nema ozbiljnih oštećenja i Seo će biti spreman za Kazahstance.

Svakako je ovo vijesti koja može radovati selektora Peteva, obzirom da su Kolašinac i Sušić protiv Francuske odigrali sjajan meč na bekovskim pozicijama u formaciji 3-5-2.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Duel Bosne i Hercegovine i Kazahstana na rasporedu je 7. septembra sa početkom u 20:45 na stadionu Bilino polje u Zenici, a trijumfom naša selekcija bi napravila ozbiljan korak prema plasmanu u baraž.

Top Komentari

Matic
Ne moze tenku nista biti. Treba provjeriti jesu li onom medjedu popucali kramponi ili da nije slomio nozice kad je udario Seju.
20 0
Matic
Cuj sjajna vijest za peteva. Zar nije sjajna vijest za sve nas?
19 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti