Zmajevi odradili trening u Butmiru
FOTO: NFSBiH

Pripreme za meč protiv Kuvajta

Zmajevi odradili trening u Butmiru

H. Zilić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nakon remija protiv Francuske (1:1) nastavlja septmebarski ciklus utakmica.

Zmajeve 4. septmebra očekuje prijateljski meč sa Kuvajtom, a zatim 7 septembra kvalifikacioni meč protiv Kazahstana. Oba duela se igraju u Zenici na stadionu Bilino polje sa početkom u 20:45.

Po dolasku iz Francuske naši reprezentativci odradili su još jedan trening.

Igrači koji su sinoć nastupili u prvoj postavi večeras su odradili fitnes u hotelu, dok su ostali reprezentativci trenirali u TC FK Sarajevo u Butmiru.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Kamp reprezentacije napustio je Miralem Pjanić koji je odletio u Istanbul gdje će dogovoriti saradnju sa Besiktasom, a nakon toga se vraća u BiH i bit će u konkurenciji za duel protiv Kazahstana.

S ekipom je bio i Sead Kolašinac koji je sinoć izašao iz igre zbog povrede, ali bit će spreman za duel protiv Kazahstana, dok se reprezentaciji pridružio fudbaler Tuzla Citya Ajdin Nukić, koji je dobio naknadni poziv selektora Ivayla Peteva.

Top Komentari

dinass
Hoceli mi iko objasniti sto hajvani treniraju u Butmiru pored najsavrenijeg trening centra u Zenici koji je napravljen? Zato sto nema Ilidze u Zenici i kupleraja?
6 0
konjnakvadrat
A jojjj Loncara kako se pogubi sinoc
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi