Foto - EPA

Julio Cruz sasvim iskren

Legendarni napadač vjeruje u Interov tandem: Correa i Lautaro su kao GPS

Midhat Šljivak

Ekipa Intera fenomenalno je otvorila novu sezonu u Seriji A.

Aktuelni prvak Italije je bez većih problema savladao Genou i Veronu i pokazao je kako će i ove sezone biti jedan od glavnih kandidata za Scudetto.

Trener Simone Inzaghi presretan je što je Lautaru Martinezu pridružio Edina Džeku i Joaquina Correu u vrhu napada i Nerazzurri ponovo imaju napad za velike domete.

Nekadašnji napadač Intera Julio Cruz smatra da bi Correa i Lautaro trebali biti duo koji će konstantno igrati.

"Blizanci pred golom? Da, tako bih rekao", istakao je Cruz za Gazzetta dello Sport i nastavio je:

"Gledao sam meč Argentine protiv Venecuele sa prijateljima. Lautaro i Correa su se pronalazili kao da imaju GPS. Jako se dobro razumiju i pokrivaju. Činjenica da igraju zajedno u Interu i reprezentaciji će ih dodatno ojačati", rekao je Cruz.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Correa je imao zaista fenomenalan debi u dresu Intera. Ušao je u utakmici sa Veronom i zabio je dva gola za pobjedu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.