Inter objavio spisak igrača za Ligu prvaka, napadaču "šamar" od Inzaghija

Nije bilo mjesta za njega

Inter objavio spisak igrača za Ligu prvaka, napadaču "šamar" od Inzaghija

Edmir Škorić

Inter će kao šampion predstavljati Italiju u grupnoj fazi Lige prvaka, a Nerazzurri su objavili i spisak igrača na koje trener Intera računa u ovom takmičenju.

Jedini igrač koji nije na spisku je mladi napadač Martin Satriano, koji će tako biti nedostupan za utakmice grupne faze protiv Real Madrida, Šahtara iz Donjecka i Sheriffa iz Tiraspola u grupi D.

Nakon dolazaka Edina Džeke i Joaquina Corree, te pored Lautara Martineza i Alexisa Sancheza nije bilo mjesta za 20-godišnjaka koji će svoju šansu tražiti kroz neke utakmice Kupa ili u prvenstvu.

Inter, koji je s dvije pobjede otvorio borbu za Scudetto, 15. septembra dočekuje Real u 1. kolu Lige prvaka, a 28. septembra gostuje Šahtaru i onda ima dva meča vezana protiv Sheriffa, prvi na Meazzi 10. oktobra, a revanš je 11. novembra u Moldaviji.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Satriano je u predsezoni postigao sedam golova, no to nije bilo dovoljno da uvjeri Simonea Inzaghija da ga uvrsti na popis za grupnu fazu elitnog evropskog takmičenja.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DR_GAZiJA
Naslov u sluzbi KLIKA..samo su GREBOVIC I SLJIVAK pomislili da se radi o napadacu EDINU DZEKI..Ostala raja vas je ODAVNO PROVALILA..ni citao nisam..
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti