Turci žele Kolumbijca

Erdoganov klub poslao službenu ponudu Jamesu Rodriguezu

E. Škorić

Kolumbijski reprezentativac još uvijek ima mogućnost da napusti Everton.

Turski klub, koji je pretposljednji u turskoj Superligi s tri poraza u ovoj sezoni a nedavno je bio prvak, ima namjeru da angažuje Jamesa kojeg je Rafael Benitez otpisao.

Kod Carla Ancelottija je Kolumbijac bio važna karika, ali Benitez mu je saopštio da nije u njegovim planovima, zbog čega mora da traži novi klub i bilo je raznih nagađanja tokom ljeta, ali i dalje je član Karamela.

Nema trenutno informacija o tome koliko je Bašakšehir našeg Edina Višće spreman da plati Evertonu i Jamesu, ali navodno su male šanse da igrač napusti Englesku prije zimskog prijelaznog roka.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Turski klubovi uspijevaju dovoditi velike zvijezde iz Liga petica, a prije nekoliko dana je tako Bešiktaš uspio da dovede Miralema Pjanića iz Barcelone.

Fenerbahče i Galatasaray također redovno uspijevaju privući sjajne nogometaše, dok to već godinama rade i manje poznati turski timovi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.