James šokirao navijače Everona svojom izjavom: "Ne znam ni protiv koga igramo"

Bijesan zbog statusa u ekipi

James šokirao navijače Everona svojom izjavom: "Ne znam ni protiv koga igramo"

E. Čaušević

Kolumbijski fudbaler James Rodriguez stigao je kao veliko pojačanje u Everton prošlog ljeta.

James je odlučio da karijeru nastavi u engleskom klubu nakon što je napustio Real Madrid, te je s Evertonom potpisao dvogodišnji ugovor.

Ovaj 30-godišnji veznjak je prošle sezone imao nekoliko veoma dobrih nastupa zbog čega se očekivalo da bi se James konačno mogao vratiti u pravu formu u kojoj je bio na Svjetskom prvenstvu 2014. godine.

Međutim, James u finišu sezone nije igrao zbog povrede, a ovog ljeta dočekao ga je hladan tuš pred početak nove sezone u Premiershipu.

Naime, Carlo Ancelotti je napustio klub i vratio se u Real Madrid, dok je za novog trenera izabran Rafael Benitez. Španac je odmah dao do znanja Jamesu da baš i neće igrati, te zbog izolacije James trenutno trenira odvojeno od ekipe.

James je veoma ljut što ga je Benitez tek tako otpisao i što je savjetovao čelnicima kluba da trebaju prodati Kolumbijca prije završetka ljetnog prelaznog roka.

Oglasi

Da je Kolumbijac ljut i razočaran zbog svog statusa na Goodisonu pokazaoi je sinoć na Twitchu gdje je odgovarao na pitanja navijača. Jedan od njih pitao je Jamesa da li će igrati za vikend, a njegov odgovor je mnoge iznenadio.

"Ne znam ni s kim Everton igra ovog vikenda. Ako mi možete reći bio bih vam zahvalan", poručio je James.

Interes za Jamesa pokazao je Atletico Madrid i sigurno je da nas očekuje dosta uzbuđenja do kraja prelaznog roka što se tiče Jamesa Rodrigueza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kolumbijski veznjak prošle sezone odigrao je 26 mečeva u dresu Evertona, te je postigao šest golova i dodao još pet asistencija. U dosadašnjoj karijeri pored Evertona igrao je još za Real Madrid, Bayern, Monaco, Porto, Banfield i Envigado.

Treba dodati da Everton u okviru drugog kola engleskog Premiershipa igra sutra u gostima protiv Leedsa, a meč je na rasporedu od 16 sati.

Top Komentari

dinass
Zato i jeste dobro prosao gdje god je igrao sto je neizainteresovan i dilajla.Imao je priliku u najboljim svjetskim klubovima u kojima ljudi grizu da igraju a on se ponasa kao bogomdan.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi