ESPN: James Rodriguez potpisuje za italijanskog velikana

Zaigrat će u Seriji A?

ESPN: James Rodriguez potpisuje za italijanskog velikana

E. Škorić

Prema ESPN-u, kolumbijski reprezentativac potpisat će za Milan.

Sami je finiš ljetnog prijelaznog roka i još uvijek se navijači timova širom Evrope nadaju najboljem, a na San Siru se očekuju 2-3 nova igrača. Paolo Maldini i saraadnici rade sjajan posao ovog ljeta, ali žele da poentiraju na kraju.

Čeka se krilo iz Francuske, Romain Faivre, koji bi trebao da potpiše u narednim satima i on dolazi iz Bresta da pojača konkurenciju na desnoj strani.

Međutim, navijače će više obradovati vijest o mogućem dolasku Jamesa Rodrigueza. Kolumbijac navodno kao slobodan igrač potpisuje za Milan.

James Rodriguez je otpisan u Evertonu nakon odlaska Carla Ancelottija i bilo je samo pitanje gdje će nastaviti karijeru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

James je blistavu karijeru u Evropi počeo u Portu, igrao za Monaco, Real Madrid i Bayern, a zatim prošlog ljeta potpisao za Everton. U dresu Karamela je upisao 24 nastupa i dao šest golova.

Povezivao se i sa Portom, sa nekolicinom evropskih timvoa, ali 30-godišnjak je sada najbliže dresu velikana sa sjevera Italije.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MethodMan
Ne bi on meni ni u Vrbanjusi igro
3 5
Salence
mislim da je šansa za taj trasfer manja od 10%( a da James promjeni adresu preko 50%).Zadnji dan transfera je uvijek bombastičan,u svim ligama...bit će i u Serie A sigurno veselo!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi